SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Taekwondo Staffanstorp
Information
2023-08-06 20:26

Hej alla!

 

Vi hoppas ni har haft och fortfarande har en härlig sommar. Vi vill tacka er för ert fortsatta stöd och engagemang. Vi strävar alltid efter att skapa en miljö där våra medlemmar kan utvecklas på bästa möjliga sätt.

 

Vi vill meddela er om ett beslut vi har tagit för att förbättra träningsmiljön. Från och med terminsstart kommer vi be föräldrar och andra medföljande att inte närvara vid träningarna. Detta beslut har tagits med deltagarnas, framförallt de yngres, bästa i åtanke. Vi är övertygade om att det kommer att skapa en mer fokuserad och gynnsam miljö för deras framsteg. Genom att eliminera distraktioner och skapa en trygg miljö kan vi hjälpa deltagarna att koncentrera sig fullt ut på sina träningsmål och nå sin fulla potential.

 

Vi uppskattar ert samarbete och förståelse i denna fråga. Tillsammans kan vi skapa en positiv och givande träningsupplevelse för alla. Om ni har frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss.

 

Vi vill också passa på att redan nu informera om höstterminens graderingstilfälle. 

  • Mellangruppen barn och avancerade barn graderas måndagen d. 11 december
  • Nybörjargruppen barn graderas tisdagen d. 12 december
  • Ungdoms- och vuxengruppen graderas onsdagen d. 13 december

 

Alla graderingar börjar kl. 17:30.

 

Med vänliga hälsningar,
Tränarna