SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Taekwondo Staffanstorp
Grandmaster Mike Jebril

Huvudinstruktör

7 dan kukkiwon

Dan nr. 5044236

 

Mike är som huvudtränare involverad i alla grupper i KFUM Taekwondo Staffanstorp. Mike är aktiv coach på både nationella och internationella tävlingar och håller sig ajour med aktuella träningsmetoder i världen. Genom sitt engagemang, sin erfarenhet och sina träningsmetoder fortsätter Mike få fram många framgångsrika utövare i svensk Taekwondo.

 
Anders Månsson

Instruktör

3 dan kukkiwon

Dan nr. 5064623


Anders har delat ansvar med Mike för gruppen avancerade barn i KFUM Taekwondo Staffanstorp, men hoppar in som instruktör i andra grupper om det behövs. Anders har coachlicens och kan ses på tävlingar coacha våra elever.

 
Sam Martin

Instruktör

2 dan kukkiwon

Dan nr. 5626877

 

Sams har delat ansvar med Mike för kampgruppen i KFUM Taekwondo Staffanstorp, men kan vid behov hoppa in som instruktör i andra grupper. Sam har coachlicens och cochar våra elever på tävlingar och är även framgångsrik aktiv tävlande.

 
Isabella Svensson Brenes

Hjälpinstruktör

1 dan kukkiwon

 

Isabella är hjälpinstruktör i nybörjargruppen barn på KFUM Taekwondo Staffanstorp. Isabella tränar aktivt i kamp- och ungdoms-/vuxengruppen.

 
Sofia Szabo

Hjälpinstruktör

1 poom kukkiwon

 

Sofia är hjälpinstruktör i nybörjargruppen barn på KFUM Taekwondo Staffanstorp. Sofia har framgångsrikt tävlat under 2022 med flera fina medaljer som resultat. På SM 2022 fick Sofia silvermedalj. Sofia tränar aktivt i kamp- och ungdoms-/vuxengruppen.

 
Wincent Claesson

Hjälpinstruktör

1 kup

 

Wincent är hjälpinstruktör i nybörjargruppen barn på KFUM Taekwondo Staffanstorp och tränar aktivt i kamp- och ungdoms-/vuxengruppen.

 
Paloma Felix Ferreira

Hjälpinstruktör

1 kup

 

Paloma är hjälpinstruktör i nybörjargruppen barn på KFUM Taekwondo Staffanstorp och tränar aktivt i ungdoms-/vuxengruppen.

 
Mirabel Felix Ferreira

Hjälpinstruktör

1 kup

 

Mirabel är hjälpinstruktör i nybörjargruppen barn på KFUM Taekwondo Staffanstorp och tränar aktivt i ungdoms-/vuxengruppen.

 
Zelma Nilsson

Hjälpinstruktör

1 kup

 

Zelma är hjälpinstruktör i nybörjargruppen barn på KFUM Taekwondo Staffanstorp och tränar aktivt i ungdoms-/vuxengruppen.